Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/karishma/public_html/babystroller.ro/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Transport / returnare | Carucioare copii Doona™

Transport / returnare

Livram produsele achizitionate de clientii nostri in toata tara in cel mai scurt timp de la lansarea comenzii.

Vă garantăm dreptul de anulare pe termen lung a comenzii. Timp de 30 de zile aveți posibilitatea să returnati comanda inapoi la noi.

Livrarea produselor

Livrăm exclusiv produsele noastre cu serviciile de curierat rapid. Costurile de transport vor fi afisate in formularul de comanda. Pentru mai multe detalii solicitati informatii la adresa de e-mail si telefon.

Informaţii de expediere

Toate informatiile de expediere vor fi comunicate in momentul inregistrarii comenzii produsului achizitionat.

Timpul de livrare

Facem totul pentru a vă asigura că produsele „Doona” comandate ajung la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc, timpul de livrare va fi de 15-20 zile.

Returnare

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative get essay samples on terrorism.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Iti recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii www.vipbebe.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. www.vipbebe.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

 

Retururile sunt posibile numai într-o perioadă de 14 de zile de la primirea comenzii la următoarea adresă: Aleea Telita, nr.14 A, Bl 52, sc1, apt 45, sect 5, Bucuresti, Romania. Pentru a vă putea exercita dreptul de returnare, trebuie să ne informați printr-o declarație scrisa  la adresa de e-mail: office@babystroller.ro   Costul de transport pentru returul comenzii este suportat de cumparator.