Termeni și condiții

Termeni și condiții și informații juridice

Prezentare generală:

Restaurant Business Solutions SRL
RO37864200
J40/10817/2017
Aleea Telita nr14 A, Bl 52, sc1, apt 45, sect 5

1. Generalități

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea   acestor termeni și  condiții Dacă nu acceptați  “Termeni și Condiții” NU FOLOSIȚI acest site. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a siteului se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Magazinul online  www.babystroller.ro  este operat de Restaurant Business Solutions SRL , CUI RO37864200, cu sediul în Bucureșți: Aleea Telita nr14 A, Bl 52, sc1, apt 45, sect 5, înregistrată la Oficiul Comerțului sub numărul J40/10817/2017.

Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Site-ul www.babystroller.ro este un site cu titlu de prezentare și nu reprezintă stocul efectiv al produselor. Confirmarea disponibilității produselor se face telefonic sau prin e-mail.
Imaginile produselor din magazinul virtual www.babystroller.ro sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot avea mici diferențe față de produsul pe care îl prezintă prin urmare pot apărea modificări de culoare și nuanță.
Totodată ne rezervăm dreptul că în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parțială în avans. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.
Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adauga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găși pe aceste site-uri.
Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare că utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să va blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Comândând de la www.babystroller.ro

Puteți face o comandă la noi prin comandarea prin formularul nostru de check-out sau telefonic. După comandă, veți primi o factură proformă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale sau confirmarea comenzii dumneavoastră se va efectua telefonic. Dacă observați o eroare în comandă dumneavoastră va trebui să ne contactați imediat. Dacă aceasta nu se întâmplă, înțelegem că acceptăți detaliile comenzii (prețuri, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care s-a făcut confirmarea comenzii de către dumneavoastră prin plata unui avans de 20% din valoarea produsului achizitionat platit in contul bancii noastre: ALPHA BANK, cont: RO70BUCU1081304244268RON, beneficiar: RESTAURANT BUSINESS SOLUTIONS. Veti primi la adresa de mailpe care ati inscris-o in comanda o factura de avans cu suma in lei pe care va trebui sa o achitati in vederea lansarii comenzii, diferenta de plata se va face la livrarea produsului

 

Refuzarea unei comenzi

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email de motivul refuzului.
Vom putea refuză o comandă dacă:

– nu avem pe stoc produsul comandat;

– plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plății cu cardul sau transfer bancar;

– a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului;

– nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârstă legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc.).

Retur produse
Pentru a returna produse te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

– Citește termenii și condițiile aflate mai jos în care se pot returna produsele;

– Completează formularul de retur din contul tău din secțiunea “Returnări” și aștepta să fii contactat de colegii noștri. În cazul în care ai achiziționat produse fără crearea unui cont,  te rugăm să ne trimiți un email  la adresa office@babystroller.ro

– Dacă ai primit confirmarea că îndeplineșți condițiile de returnare te rugăm să trimiți produsele prin intermediul unei firme de curierat fără ramburs la adresa indicată de colegii noștri în răspuns și apoi timite-ne pe mail numărul de AWB și firma de curierat cu care ai trimis rambursul;

– Coletele de care nu am fost înștiințați că au fost trimise și cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform căruia destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea aferentă) nu vor fi recepționate!

– După ce produsele au ajuns la noi și au fost verificate vei fi contactat/a privind desfășurarea și finalizarea acestei proceduri.

Termeni și condiții de retur
Returul produselor se acceptă conform termenilor și condițiilor menționați mai jos și sunt în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionișții, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care întră în posesia fizică a produsului.

În cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Îți recomandăm păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrității produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vânzătorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la dată informării www.babystroller.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului. www.babystroller.ro va putea amână rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat.

Suma de bani aferentă produselor returnate se va restitui ulterior verificării produselor după stabilirea de comun acord a modalității de restituire sau conform procedurilor legale.

Excepții:

Excepțiile privind dreptul de retur (nu se acceptă returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fără a ne limita la următoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

– Saltelele, decorațiunile și obiectele textile se pot returna doar dacă sunt sigilate sau nu au fost îndepărtate etichetele acestora

– Jucăriile produsele pentru copii & bebe și produse pentru gravide se pot returna doar sigilate.

– Produse de tip comandă specială, indiferent de categorie aduse în stoc în urmă unei comenzi ferme din partea ta și a efectuării plății în avans, nu pot fi returnate

DE REȚINUT!
Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctele de lucru ale Restaurant Business Solutions SRL, nu beneficiază de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa funcționalitatea la recepție).

În cazurile în care produsele returnate prezintă deteriorări sau sunt incomplete, prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garanție lipsa, ne rezervăm dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuză acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Te rugăm să verifici integritatea fizică a coletelor în momentul în care le primeșți de la FIRMA DE CURIERAT în prezența curierului și să ceri întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamăție ulterioară nu va fi luată în considerare.

Pentru orice sesizări și reclamății va rugăm să ne contactați la adresa : office@www.babystroller.ro

Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice, etc..
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conțînând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Publicitate și legături cu alte site-uri

Sunteți de acord cu următoarele: operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitandu-se la, achiziții, participări la concursuri, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație/legătură/tranzacție/colaborare/etc. care pot apărea între dumneavoastră și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii și/sau proprietarii acestuia nu pot fi făcuți nici material nici sub altă formă, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus menționate.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea SC BABY ROOM FURNITURE SRL și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei SC BABY ROOM FURNITURE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Dumneavoastră, că utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promoții și concursuri

Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este valida și numai în limita stocului disponibil.
Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Produsele comercializate sunt ARTICOLE PENTRU COPII

www.babystroller.ro este un magazin online de produse pentru copii ce comercializează produse specifice acestei categorii.

Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marca înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în față nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel pierderi.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dispute și Conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competențe.

Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplică prevederile legale româneșți din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor româneșți.