Scaunul și căruciorul pentru mașină pentru sugari "Doona" 2017 | Opinii | Evaluări
Blog

Căruciorul si scaunul de mașină pentru sugari “Doona” | Opinii | Evaluări

Ne-ați auzit bine! Căruciorul și scaunul auto pentru sugari “Doona” reprezintă ambele componente esențiale ale echipamentului pentru bebeluși. În acest videoclip, Eli descrie de ce părinții îl iubesc.

Iată de ce sistemul de cărucior și scaun pentru copii “Doona” face ca acesta să fie un cărucior și scaun mai sigure pentru copii; roțile suplimentare și carcasa din exterior asigură o protecție suplimentară a copilului la impactul lateral. De asemenea, mânerul căruciorului se dublează ca o bară de ranforsare pentru scaunul auto. Acesta oprește mișcarea înainte și menține scaunul auto mai sigur!

Adevărata stea a spectacolului este transformarea ușoară a căruciorului “Doona” de la un scaun pentru sugari la un cărucior. Părinții care călătoresc nu trebuie să transporte două piese diferite pentru asta. Dacă sunteți un membru activ al orașului, vă puteți bucura de instalarea ușoară a căruciorului “Doona” într-un taxi fără suportul de bază.

Căruciorul și scaunul auto pentru sugari “Doona” este disponibil acum și în România la adresa: http://www.babystroller.ro

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce scaun pentru sugari (sau purtător de copii, cărucior sau ceva!) este potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață? Trimiteți un email și obțineți o consultare GRATUITĂ .

Related posts