Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/karishma/public_html/babystroller.ro/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Despre geanta mare de zi "Doona" | Carucioare copii Doona™
Blog

Despre geanta mare de zi cu zi „Doona”

Salutare,

M-am gândit să fac un mic clip despre geanta mare de zi cu zi “Doona”, pentru că nu prea există multe videoclipuri despre acest lucru pe YouTube. Sper să vă bucurați de vizionarea videoclipurilor produselor înainte de a vă decide să le cumpărați. Sper că veți găsi acest lucru foarte util.

Am căruciorul pentru copii “Doona” și această geantă se atașează la partea din spate a acestuia. O altă geantă normală este depozitată pe scaunul mașinii și nu aveți acces la ea la fel de ușor ca la geanta mare sau cea mică atașața de barele mânerului. Această geantă are un buzunar cu fermoar cu acces lateral și astfel puteți ajunge cu ușurință la lucruri când este fixată pe spate (asigurați-vă că îl fixați cu fermoarul îndreptat spre exterior).

Această geantă este, de asemenea, cu adevărat ușoara. Geanta “Doona” mare de zi cu zi este confortabilă când o purtați pe umăr, pentru că nu aveți greutatea în plus ca alte genți normale.

Un lucru care m-a surprins a fost, de fapt, cât de spațioasă ar putea fi geanta. Mi-a plăcut să folosesc geanta asta și sper că ți-a plăcut să urmăresti videoclipul.

Related posts